Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan

Moldova Bussines Week 2016
Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Acreditare Georgia

Ambasdorul Gheorghe Leucă a înmânat scrisorile de acreditare Președintelui Georgiei Giorgi Margvelashvili

La 25 mai 2016, Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan și prin cumul în Georgia Gheorghe Leucă a înmânat scrisorile de acreditare Președintelui Georgiei Giorgi Margvelashvili.

Ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a avut loc la Palatul Prezidențial, în cadrul unui eveniment special organizat pentru un grup de ambasadori ne-rezidenți, acreditați prin cumul în Georgia din alte țări.

După ceremonie, Ambasadorul Gheorghe Leucă a participat la o conversație în grup cu Președintele Georgiei, fiind abordate o serie de teme importante de interes pentru țările reprezentate, precum relațiile politice, comercial-economice, investițiile, căile de transport, inclusiv a energiei, securitatea regională.

În aceeași zi ambasadorul Gheorghe Leucă a prezentat copiile scrisorilor de acreditare Viceministrului afacerilor externe al Georgiei, Gigi Gigiadze cu care a discutat subiecte de interes reciproc, precum dinamizarea dialogului bilateral, aprofundarea relațiilor comercial-economice și cultural-umanitare, intensificarea cooperării pe dimensiunea integrării europene şi în cadrul organizațiilor internaționale și regionale din care ambele țări fac parte.