Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan

Moldova Bussines Week 2016
Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Evenimente şi anunţuri

Marcarea sărbătorii naționale Ziua Independenței a Republicii Moldova şi a Aniversării de 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Georgia

La 8 septembrie curent în incinta la Tbilisi a avut loc recepţia oficială, dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova și celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Georgia, organizată de către Consulatul Onorific al RM în Georgia, în conlucrare cu Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan și prin cumul în Georgia.

În cadrul recepţiei, de rând cu Consulul Onorific agreat Kneazi Daseni au rostit discursuri Ambasadorul Republicii Moldova în Georgia, Gheorghe Leucă şi Viceministrul Afacerilor Externe al Georgiei, Zviad Gonadze, în care ambii au apreciat înalt bunele relaţiile moldo-georgiene, consolidate semnificativ între cele două state independente pe parcursul ultimelor 25 de ani, în special în contextul conlucrării strânse în procesul de integrarea europeană a acestora. Totodată, a fost subliniată necesitatea dezvoltării continue a relaţiilor de prietenie şi de cooperare, atât la nivel bilateral, cât şi cel multilateral.

De asemenea, Ambasadorul a remarcat activitatea eficientă a celor două Consulate onorifice ale Republicii Moldova în Georgia, care contribuie semnificativ la aprofundarea cooperării și relațiilor bilaterale între ţările noastre.

La eveniment au mai participat reprezentanți ai mai multor ministere și altor instituții de stat georgiene, ai corpului diplomatic, acreditat la Tbilisi, precum și membri ai comunității moldoveneşti în Georgia.

Galeria foto:
https://www.facebook.com/pg/Honorary-Consulate-of-Moldova-in-Georgia-804719949599316/photos/?tab=album&album_id=1674807612590541

Galeria foto